Werkgebieden

Ontdek de veelzijdigheid van Kraanverhuur Nederland op diverse werkgebieden, waaronder calamiteiten-service, infrastructurele bouw, industrie, chemie-, olie- & gasprojecten, installatiewerken, en bouw, verbouw en staalbouw. Ons vermogen om capaciteit, kennis en ervaring te bundelen maakt ons de ideale partner in elk segment. Of het nu gaat om snelle calamiteiten-service of specialistische projecten, wij bieden efficiënte, kostenbewuste oplossingen op maat.

  • Meer dan 300 kranen beschikbaar
  • Voor iedere branche een oplossing
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

Kraan huren? Regel het direct:

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Kraanverhuur Nederland, uw landelijke hijspartner voor industrie, chemie-, olie- & gasprojecten, biedt expertise en maatwerk voor het plaatsen van tanks, installaties, kolommen,  leidingwerken en meer.

Bouw, verbouw en staalbouw

Kraanverhuur Nederland levert op maat gemaakte hijsoplossingen voor bouw, verbouw en staalbouw, met een garantie op geschikte kranen binnen 50 km. Dankzij onze ruime kennis en ervaring met kraanverhuur binnen de bouwwereld, zijn wij in staat om de kraan te leveren die past bij uw behoefte zodat u geen overcapaciteit huurt. Efficiënt, snel, kostenbewust en met de garantie voor kwaliteit. Dat noemen wij kraanverhuur op maat.

Installatiewerken

Kraanverhuur Nederland, uw landelijke hijspartner voor installatiewerken, biedt expertise en maatwerk voor het plaatsen van units, airco's, leidingwerken en meer.

Infrastructurele werken

Kraanverhuur Nederland is uw gespecialiseerde partner voor hijswerk bij infrastructurele projecten. Met een samenwerking van negen vooraanstaande kraanverhuurbedrijven bieden wij op maat gemaakte kranen binnen 50 kilometer van uw project. Onze deskundige medewerkers garanderen efficiënt, nauwkeurig en kostenbewust hijswerk, ondersteund door gedetailleerde draaiboeken en hijsplannen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek onze zorgvuldige aanpak als betrouwbare landelijke partner voor infrastructurele opdrachten.

Calamiteiten-service

Eén centraal aanspreekpunt die u landelijk bij calamiteiten kunt inschakelen voor hijswerk. De calamiteitenservice is één van de specialisaties van kraanverhuur Nederland. Door de samenwerking van negen toonaangevende kraanverhuurbedrijven, kan Kraanverhuur Nederland in het hele land inspelen bij calamiteiten.

Kraanverhuur Nederland,
specialisten met ervaring in ieder werkgebied

Het bundelen van de capaciteit betekent ook het samenvoegen van kennis en ervaring. Daarmee is Kraanverhuur Nederland een partner met ervaring in ieder werkgebied.

Markten veranderen, de vraag naar efficiënter en kostenbewuster werken neemt toe. Kraanverhuur Nederland is een partner die hierop anticipeert. Door de jarenlange ervaring die wij op heel verschillende gebieden hebben opgebouwd zijn wij niet alleen een partner voor het hijswerk, maar denken wij ook met u mee over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de manier waarop uw opdracht snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Van eenvoudig hijswerk tot specialistische projecten, onze medewerkers kennen de materie en hebben de oplossing voor een aanpak op maat.

Kraan huren? Regel het direct:

De juiste partner voor iedere hijsklus.