Kranenpark

Ontdek het uitgebreide kranenpark van Kraanverhuur Nederland, verspreid over héél Nederland. Met meer dan 250 mobiele kranen, variërend van telescoopkranen tot loopkattorenkranen, bieden wij de perfecte kraan voor elk project. Voor een optimale, veilige en efficiënte uitvoering bieden onze adviseurs op elke locatie in Nederland hijsadvies op maat. Uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen.

  • Meer dan 250 kranen beschikbaar
  • Voor iedere branche een oplossing
  • 50 verschillende soorten kranen

Kraan huren? Regel het direct:

Telescoopkranen

De telescoopkranen van Kraanverhuur Nederland variëren in capaciteit van 40 tot 700 ton.

Loopkattorenkranen

De loopkattorenkranen van Kraanverhuur Nederland variëren van 38 tot 60 meter gieklengte.

Een uitgebreid kranenpark in héél Nederland.

Efficiënt en kostenbewust werken vraagt om een uitgebreid en gevarieerd kranenpark. Kraanverhuur Nederland beschikt over meer dan 250 mobiele kranen. Telescoopkranen en loopkattorenkranen en een aantal leden beschikken ook over rupskranen, verreikers en transportmaterieel. De telescoopkranen variëren in capaciteit van 40 tot 700 ton en de loopkattorenkranen hebben een bereik van 38 tot 60 meter. Zo hebben we de mogelijkheid om voor elke opdracht de juiste kraan te bieden, steeds passend bij uw project. Onze medewerkers adviseren u graag over het type kraan dat u nodig heeft.

Hijsspecificaties

Voor elke kraan beschikt Kraanverhuur Nederland over specificatiekaarten waarop de hijscapaciteit en mogelijkheden per kraan staan aangegeven. Met deze informatie kunt u goed beoordelen welk type kraan u nodig heeft voor uw project. U kunt de gewenste informatie telefonisch aanvragen via ons centrale nummer 088 – 789 0 789, maar u kunt deze informatie ook hier aanvragen.

Hijsadvies op maat

Kraanverhuur Nederland beschikt op elke locatie in Nederland over adviseurs die voor u een hijsplan op maat kunnen maken. Voorafgaand aan de werkzaamheden bezoeken wij de hijslocatie, maken een hijsplan en adviseren over de noodzakelijke aanpak en het materieel wat hiervoor nodig is. Hiermee bieden wij u de garantie dat uw opdracht optimaal, veilig en zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. Maatwerk is bij Kraanverhuur Nederland het uitgangspunt. Uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen.

Kraan huren? Regel het direct:

De juiste partner voor iedere hijsklus.