Over ons

Samenwerken met Kraanverhuur Nederland betekent één vast aanspreekpunt waarmee u alles kunt regelen voor elke opdracht, waar ook in Nederland.

  • Sneller, efficiënter en duurzamer
  • Altijd een kraan binnen 50 km
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

Lokale kennis

Snel, efficiënt en duurzaam werken dankzij een lokale aanpak.

Directe lijnen

Één vast aanspreekpunt voor al uw opdrachten, telefonisch bereikbaar.

Snelheid en gemak

Huur de juiste kraan voor uw klus. Snel, gemakkelijk en altijd dichtbij.

Eén vast aanspreekpunt met wie u alles kunt regelen

Via ons centrale telefoonnummer 088 – 789 0 789 bent u snel in contact met uw lokale planner. U kunt voor elke opdracht direct de juiste kraan bestellen en natuurlijk ook om advies vragen. Bovendien biedt Kraanverhuur Nederland u de mogelijkheid om jaarlijks vaste afspraken te maken, zodat u de garantie heeft dat elke opdracht in Nederland volgens dezelfde voorwaarden voor u wordt uitgevoerd. Het centrale telefoonnummer van Kraanverhuur Nederland is continu bereikbaar, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Wij beschikken over transportcombinaties.

Tot het machinepark behoren ook transportcombinaties. Dit biedt de mogelijkheid om hijsen, laden, transporteren, lossen en plaatsen met één partner. Door deze mogelijkheid kunnen wij sneller, efficiënter en goedkoper voor u werken. Bovendien biedt dit de mogelijkheid om zowel het hijswerk als het transport door de lokale planner van Kraanverhuur Nederland exact op elkaar af te laten stemmen.

Elke hijsopdracht is specifiek en is maatwerk. Om voor elke situatie en op elke locatie goed, snel en efficiënt voor u te kunnen werken, zijn alle hulpmiddelen, die noodzakelijk zijn voor de hijsopdracht beschikbaar. Hiermee kunnen wij snel anticiperen op de situatie en kunnen wij stagnaties binnen het werk voorkomen.

Kraan huren? Regel het direct:

Alle aangesloten kraanverhuurbedrijven binnen Kraanverhuur Nederland voldoen aan alle kwaliteitscertificeringen die nodig zijn om aan de regelgeving ten aanzien van kwaliteit en veiligheid te voldoen (lid VVT & VCA gecertificeerd). Alle medewerkers van de bedrijven van Kraanverhuur Nederland zijn gekwalificeerd en in het bezit van certificaten van vakbekwaamheid. Samenwerken met Kraanverhuur Nederland betekent samenwerken met betrouwbare en solide partner!

Elke opdracht wordt door Kraanverhuur Nederland uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Dit biedt de garantie voor kwaliteit en de zorgvuldigheid waarmee wij uw project benaderen. Onze adviseur informeert u graag over de voorwaarden en aanvullende mogelijkheden van de hijslastverzekeringen.

De geschikte kraan voor uw klus, overal in Nederland.

Met 18 vestigingen door heel Nederland is de kraan die u nodig heeft altijd dichtbij. Binnen een straal van 50 km zorgen wij voor de juiste kraan én specialist voor iedere opdracht.

18

Vestigingen

250

Mobiele hijskranen

400

Vakmensen staan voor u klaar

Bekijk onze vestigingen

Onze werkgebieden.

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service

De juiste partner voor iedere hijsklus.