Infrastructurele werken

Kraanverhuur Nederland is uw gespecialiseerde partner voor hijswerk bij infrastructurele projecten. Met een samenwerking van negen vooraanstaande kraanverhuurbedrijven bieden wij op maat gemaakte kranen binnen 50 kilometer van uw project. Onze deskundige medewerkers garanderen efficiënt, nauwkeurig en kostenbewust hijswerk, ondersteund door gedetailleerde draaiboeken en hijsplannen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek onze zorgvuldige aanpak als betrouwbare landelijke partner voor infrastructurele opdrachten.

  • Meer dan 300 kranen beschikbaar
  • Voor iedere branche een oplossing
  • 24/7 bereikbaar

 

 

Kraan huren? Regel het direct:

Lokale kennis

Snel, efficiënt en duurzaam werken dankzij een lokale aanpak.

Directe lijnen

Één vast aanspreekpunt voor al uw opdrachten, telefonisch bereikbaar.

Snelheid en gemak

Huur de juiste kraan voor uw klus. Snel, gemakkelijk en altijd dichtbij.

Kraanverhuur Nederland specialisten in hijswerk bij infrastructurele werken

Bij Kraanverhuur Nederland zijn we gespecialiseerd in hijswerk bij infrastructurele werken. Door de samenwerking van negen toonaangevende kraanverhuurbedrijven, heeft Kraanverhuur Nederland voor elke opdracht een kraan op maat beschikbaar binnen een straal van 50 kilometer van het project. Als landelijke partner hebben wij de middelen en onze deskundige medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring die bij specialistisch hijswerk van infrastructurele werken komt kijken.

Hierdoor zijn wij in staat om de kraan te leveren die past bij uw behoefte zodat u geen overcapaciteit huurt. Efficiënt, nauwkeurig, kostenbewust en met de garantie voor kwaliteit. Dat noemen wij kraanverhuur op maat. Zo bent u altijd verzekerd van de ideale prijs/ capaciteitverhouding. Om dit te bereiken gaan de adviseurs van Kraanverhuur Nederland zeer zorgvuldig te werk. Wij laten niets aan het toeval over en denken mee over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de werkwijze waarmee uw infrastructurele opdracht snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Voor specialistisch hijswerk wordt vooraf een draaiboek en een hijsplan geschreven. Deze zorgvuldige voorbereiding is de basis voor het beste resultaat. Bij Kraanverhuur Nederland realiseren we ons dat onze dienstverlening onderdeel is van uw projecten en dus ook van uw begroting. Daarom maken wij vooraf duidelijke afspraken over de werkwijze en de tarifering, afgestemd op uw specifieke wensen.

Wilt u meer informatie over Kraanverhuur Nederland? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij u als landelijke partner kunnen bieden.

De geschikte kraan voor uw klus, overal in Nederland.

Met 18 vestigingen door heel Nederland is de kraan die u nodig heeft altijd dichtbij. Binnen een straal van 50 km zorgen wij voor de juiste kraan én specialist voor iedere opdracht.

18

Vestigingen

250

Mobiele hijskranen

400

Vakmensen staan voor u klaar

Andere werkgebieden.

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Calamiteiten-service

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Calamiteiten-service

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Calamiteiten-service