Installatiewerken

Kraanverhuur Nederland, uw landelijke hijspartner voor installatiewerken, biedt expertise en maatwerk voor het plaatsen van units, airco’s, leidingwerken en meer. Met een samenwerking van negen toonaangevende kraanverhuurbedrijven garanderen wij een kraan op maat binnen 50 kilometer, efficiënt en kosteneffectief. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek onze deskundige dienstverlening als betrouwbare landelijke partner.

  • Meer dan 300 kranen beschikbaar
  • Voor iedere branche een oplossing
  • 24/7 bereikbaar

Kraan huren? Regel het direct:

Lokale kennis

Snel, efficiënt en duurzaam werken dankzij een lokale aanpak.

Directe lijnen

Één vast aanspreekpunt voor al uw opdrachten, telefonisch bereikbaar.

Snelheid en gemak

Huur de juiste kraan voor uw klus. Snel, gemakkelijk en altijd dichtbij.

Eén landelijk partner met de middelen,
de kennis en de ervaring in de installatiebranche

Kraanverhuur Nederland is uw landelijke hijspartner voor installatiewerken. Het plaatsen van units, airco’s, leidingwerken, machines, installaties e.d. behoort tot onze specialisaties. Voor onder andere de industrie, scheepsbouw, petrochemische industrie en bij maatwerkprojecten. Door de samenwerking van negen toonaangevende kraanverhuurbedrijven, heeft Kraanverhuur Nederland voor ieder installatieproject een kraan op maat beschikbaar binnen een straal van 50 kilometer van de werklocatie. Als landelijke partner hebben wij de middelen en onze deskundige medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring die bij specialistisch hijswerk komt kijken.

Hierdoor zijn wij in staat om de kraan te leveren die past bij uw behoefte zodat u geen overcapaciteit huurt. Efficiënt, nauwkeurig, kostenbewust en met de garantie voor kwaliteit. Dat noemen wij kraanverhuur op maat. Zo bent u altijd verzekerd van de ideale prijs/ capaciteitverhouding. Om dit te bereiken gaat Kraanverhuur Nederland zeer zorgvuldig te werk. Wij laten niets aan het toeval over en denken mee over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de werkwijze waarmee uw opdracht succesvol kan worden uitgevoerd. Voor specialistisch hijswerk wordt vooraf een draaiboek en een hijsplan geschreven. Deze zorgvuldige voorbereiding is de basis voor het beste resultaat. Bij Kraanverhuur Nederland realiseren we ons dat onze dienstverlening onderdeel is van uw project en dus ook van uw begroting. Daarom maken wij vooraf duidelijke afspraken over de werkwijze en de tarifering, afgestemd op uw specifieke wensen.

Wilt u meer informatie over Kraanverhuur Nederland? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij u als landelijke partner kunnen bieden.

De geschikte kraan voor uw klus, overal in Nederland.

Met 18 vestigingen door heel Nederland is de kraan die u nodig heeft altijd dichtbij. Binnen een straal van 50 km zorgen wij voor de juiste kraan én specialist voor iedere opdracht.

18

Vestigingen

250

Mobiele hijskranen

400

Vakmensen staan voor u klaar

Andere werkgebieden.

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service