Calamiteiten-service

De calamiteitenservice is één van de specialisaties van kraanverhuur Nederland. Door de samenwerking van negen toonaangevende kraanverhuurbedrijven, kan Kraanverhuur Nederland in het hele land inspelen bij calamiteiten.

Door de gunstige ligging van onze vestigingen is er altijd een mobiele hijskraan beschikbaar binnen een straal van 50 kilometer. Daardoor kunnen wij altijd snel en adequaat inspelen op iedere noodsituatie.

  • Meer dan 300 kranen beschikbaar
  • Voor iedere branche een oplossing
  • 24/7 bereikbaar

Kraan huren? Regel het direct:

Lokale kennis

Snel, efficiënt en duurzaam werken dankzij een lokale aanpak.

Directe lijnen

Één vast aanspreekpunt voor al uw opdrachten, telefonisch bereikbaar.

Snelheid en gemak

Huur de juiste kraan voor uw klus. Snel, gemakkelijk en altijd dichtbij.

Eén centraal aanspreekpunt die u landelijk
bij calamiteiten kunt inschakelen voor hijswerk

De calamiteitenservice is één van de specialisaties van kraanverhuur Nederland. Door de samenwerking van negen toonaangevende kraanverhuurbedrijven, kan Kraanverhuur Nederland in het hele land inspelen bij calamiteiten. Door de gunstige ligging van onze vestigingen is er altijd een mobiele hijskraan beschikbaar binnen een straal van 50 kilometer. Daardoor kunnen wij altijd snel en adequaat inspelen op iedere noodsituatie.

Direct een passende oplossing in iedere situatie.

Onze medewerkers zijn ruim ervaren met de materie en kunnen direct adviseren welke mobiele kraan nodig is voor de aangegeven calamiteit. Hiermee voorkomt u overcapaciteit en dus onnodig hoge kosten. Bij Kraanverhuur Nederland beschikken we over een machinepark van circa 250 mobiele kranen. Daarmee hebben wij voor elke situatie, waar dan ook in het land, de juiste kraan beschikbaar. Ook transportcombinaties behoren tot ons machinepark. Dit biedt de mogelijkheid om naast de hijswerkzaamheden, tevens te zorgen voor het transport. Snel en juist handelen bij calamiteiten is de basis van waaruit wij werken. Maar Kraanverhuur Nederland vindt het tevens belangrijk dat wij met onze opdrachtgevers duidelijke afspraken maken over de werkwijze en de tarifering. Duidelijkheid vooraf, afgestemd op uw specifieke wensen.

Wilt u meer informatie over de landelijke calamiteitenservice van Kraanverhuur Nederland? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden die wij u als landelijke partner kunnen bieden.

De geschikte kraan voor uw klus, overal in Nederland.

Met 18 vestigingen door heel Nederland is de kraan die u nodig heeft altijd dichtbij. Binnen een straal van 50 km zorgen wij voor de juiste kraan én specialist voor iedere opdracht.

18

Vestigingen

250

Mobiele hijskranen

400

Vakmensen staan voor u klaar

Andere werkgebieden.

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Infrastructurele werken

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Infrastructurele werken

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Bouw, verbouw en staalbouw

Installatiewerken

Infrastructurele werken