Bouw, verbouw en staalbouw

Kraanverhuur Nederland levert op maat gemaakte hijsoplossingen voor bouw, verbouw en staalbouw, met een garantie op geschikte kranen binnen 50 km. Dankzij onze ruime kennis en ervaring met kraanverhuur binnen de bouwwereld, zijn wij in staat om de kraan te leveren die past bij uw behoefte zodat u geen overcapaciteit huurt. Efficiënt, snel, kostenbewust en met de garantie voor kwaliteit. Dat noemen wij kraanverhuur op maat.

  • Meer dan 300 kranen beschikbaar
  • Voor iedere branche een oplossing
  • 24/7 bereikbaar

Kraan huren? Regel het direct:

Lokale kennis

Snel, efficiënt en duurzaam werken dankzij een lokale aanpak.

Directe lijnen

Één vast aanspreekpunt voor al uw opdrachten, telefonisch bereikbaar.

Snelheid en gemak

Huur de juiste kraan voor uw klus. Snel, gemakkelijk en altijd dichtbij.

Voor elk type bouwwerk een kraan op maat

Hijswerk voor nieuwbouw, verbouw en staalbouw is één van de specialisaties van Kraanverhuur Nederland. Door de samenwerking van negen toonaangevende kraanverhuurbedrijven, heeft Kraanverhuur Nederland voor elk type bouwwerk een kraan op maat beschikbaar binnen een straal van 50 kilometer van het project. Kraanverhuur Nederland beschikt over een machinepark van 250 mobiele kranen, variërend van 40 tot 700 ton capaciteit en loopkattorenkranen van 38 tot 60 meter. Door heel Nederland hebben wij voor iedere klus de juiste kraan.

Efficiënt en Kostenbewust Hijswerk in de Bouw

Dankzij onze ruime kennis en ervaring met kraanverhuur binnen de bouwwereld, zijn wij in staat om de kraan te leveren die past bij uw behoefte zodat u geen overcapaciteit huurt. Efficiënt, snel, kostenbewust en met de garantie voor kwaliteit. Dat noemen wij kraanverhuur op maat. Zo bent u bij speciaal hijswerk in de bouw altijd verzekerd van de ideale prijs/capaciteit-verhouding.

Om dit te bereiken gaan de adviseurs van Kraanverhuur Nederland zeer zorgvuldig te werk. Wij laten niets aan het toeval over en denken mee over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de werkwijze waarmee uw specifieke opdracht snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Voor specialistisch hijswerk wordt er een draaiboek en een hijsplan geschreven zodat alle partijen precies weten wat ze kunnen verwachten. Weten waar u aan toe bent, daar ligt de basis voor het beste resultaat. Bij Kraanverhuur Nederland realiseren we ons dat onze dienstverlening onderdeel is van uw project en dus ook van uw begroting. Daarom maken wij vooraf duidelijke afspraken over de werkwijze en de tarifering, afgestemd op uw specifieke wensen.

Wilt u meer informatie over Kraanverhuur Nederland? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij u als landelijke partner kunnen bieden.

De geschikte kraan voor uw klus, overal in Nederland.

Met 18 vestigingen door heel Nederland is de kraan die u nodig heeft altijd dichtbij. Binnen een straal van 50 km zorgen wij voor de juiste kraan én specialist voor iedere opdracht.

18

Vestigingen

250

Mobiele hijskranen

400

Vakmensen staan voor u klaar

Andere werkgebieden.

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Installatiewerken

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Installatiewerken

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service

Industrie, chemie-, olie- & gasprojecten

Installatiewerken

Infrastructurele werken

Calamiteiten-service