Kraanverhuur Gouda

Van eenvoudig hijswerk tot specialistische projecten, onze medewerkers kennen de materie en hebben de oplossing voor een aanpak op maat in Amsterdam.

  • Meer dan 300 kranen beschikbaar
  • Sneller, efficiënter en duurzaam
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

Kraan huren in Gouda?

Lokale kennis

Snel, efficiënt en duurzaam werken dankzij een lokale aanpak.

Directe lijnen

Één vast aanspreekpunt voor al uw opdrachten, telefonisch bereikbaar.

Snelheid en gemak

Huur de juiste kraan voor uw klus. Snel, gemakkelijk en altijd dichtbij.

Kraan huren in Gouda

De calamiteitenservice is één van de specialisaties van kraanverhuur Nederland. Door de samenwerking van negen toonaangevende kraanverhuurbedrijven, kan Kraanverhuur Nederland in het hele land inspelen bij calamiteiten. Door de gunstige ligging van onze vestigingen is er altijd een mobiele hijskraan beschikbaar binnen een straal van 50 kilometer. Daardoor kunnen wij altijd snel en adequaat inspelen op iedere noodsituatie.

Kraan huren in Gouda

Onze medewerkers zijn ruim ervaren met de materie en kunnen direct adviseren welke mobiele kraan nodig is voor de aangegeven calamiteit. Hiermee voorkomt u overcapaciteit en dus onnodig hoge kosten. Bij Kraanverhuur Nederland beschikken we over een machinepark van circa 250 mobiele kranen. Daarmee hebben wij voor elke situatie, waar dan ook in het land, de juiste kraan beschikbaar. Ook transportcombinaties behoren tot ons machinepark. Dit biedt de mogelijkheid om naast de hijswerkzaamheden, tevens te zorgen voor het transport.

Snel en juist handelen bij calamiteiten is de basis van waaruit wij werken. Maar Kraanverhuur Nederland vindt het tevens belangrijk dat wij met onze opdrachtgevers duidelijke afspraken maken over de werkwijze en de tarifering. Duidelijkheid vooraf, afgestemd op uw specifieke wensen.

  • Meer dan 300 kranen beschikbaar
  • Sneller, efficiënter en duurzaam
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

De geschikte kraan voor uw klus, overal in Nederland.

Met 18 vestigingen door heel Nederland is de kraan die u nodig heeft altijd dichtbij. Binnen een straal van 50 km zorgen wij voor de juiste kraan én specialist voor iedere opdracht.

18

Vestigingen

250

Mobiele hijskranen

400

Vakmensen staan voor u klaar

Kraan huren? Regel het direct:

Jouw partner in Gouda.

Tot het machinepark behoren ook transportcombinaties. Dit biedt de mogelijkheid om te hijsen, laden, transporteren, lossen en plaatsen met één partner.